Kağıthane’de 10 gün önce bir kişiyi tabancayla yaralayarak kayıplara karışan zanlı, polisin başarılı takibi sonucu bir evin kömürlüğünde kıskıvrak yakalandı.
İddiaya göre, 10 gün önce Kağıthane Sanayi Mahallesi’nde ayağından vurulan bir kişi yaralandı. Olayı araştıran polis ekipleri saldırının H.D. tarafından yapıldığını tespit etti. Olayın ardından kayıplara karışan zanlıyı bulmak için polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. 10 gün boyunca zanlının izini süren Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, H.D’nin mahalledeki yerini tespit etti. Ekipler zanlıyı bir süre takip etti. Ancak polis ekipleri tarafından takip edildiğini fark eden zanlı dün saat 17.00 sıralarında kaçmaya başladı. Bunun üzerine zanlı ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı.
Yaya olarak kaçmaya çalışan zanlı, Kağıthane Sanayi Mahallesi Şehit Karakuşlar Caddesi üzerindeki müstakil bir eve girdi. Burada yakalanacağını düşünen zanlı ardından evin kömürlüğüne girerek saklanmaya başladı. Takviye ekiplerle evin etrafını saran polis ekipleri zanlıyı kömürlükten çıkartmak için ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra ikna olan zanlı, kömürlükten çıkartılarak polis ekipleri tarafından kelepçelendikten sonra gözaltına alındı.
Yakalanma anı İHA kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen zanlının adliyeye sevk edileceği belirtildi.
(İHA)