Ah ah... Ne diyeceğimi bilemiyorum. Malouda alındığında, "Yapmayın" demiştim. Sadece onun için değil...

Yıldız eskisi tüm oyuncular için görüşüm nettir. Hiçbiri Trabzonspor"a renklerinden dolayı koşarak gelmez. Emeklilik günlerinin tadını çıkarabileceği yüksek paraları cebine indirmektir onların derdi...

Ne yazık ki çok sayıda yıldız eskisi geldi Trabzonspor"a...

Groh, Jean Maria Pfaff, Olsen, Marcelinho, Zokora ve daha niceleri....

Son gelenler Malouda, Bosingwa, Cardozo ve Constant....

Öncekilerin hiçbiri sözleşyme sürelerini tamamlayamadı.

Kulüpten yükle miktarlarda tazminat alarak ülkelerinin yolunu tuttular. Olan Trabzonspor taraftarına oldu. Hem umutları yok oldu, hem de ceplerindeki paralar buharlaştı.
Ama ders alınmadı. Malouda 2,5 milyon Euro yıllık ücretle transfer edildi. Geçen sezon hiçbir şey yapmadı. Hami Mandıralı kadro dışı bıraktı, "Satılsın" dedi. Ama Başkan her şeyi bilir ya...

Koştu, Halilhodzic"in ayaklarına kapandı, yıllık 2 milyon Euro civarında bir para karşılığı sözleşme yaptı..

Hami, onun işini 300 bin liraya yani 10 bin Euro"ya yapıyordu. Mütevazi transfer isteği vardı. Topu topu 30 milyon lirayı geçmezdi.

Halilhodzic hava alanında coşkulu bir şekilde karşılandı. Kulübe 18 transfer yaptırdı. Yaklaşık 150 milyon lira (eski parayla 150 trilyon lira) tutarında transfer yaptırdı. Yetmedi, daha da istiyor. Malouda ve Colman"ı affetti. "Büyük hata" diye yazdık. Bu ii oyuncu kampa gitti, çalıştılar. İkisine de övgüler diziliyordu. Bense, "Zaman her şeyi gösterecek. Bunlar rahat durmaz" diyordum.

Büyük tepki alıyordum."Bir kere de destek ver" denilerek saldırılara uğruyordum. Trabzonspor düşmanı durumuna sokuluyordum. Aradan uzun bir zaman geçmedi, Colman"a kulüp bulması söylendi. Malouda"yı yere göğe sığdıramayanların mürekkepleri kurumamıştı ki, Halilhodzic ile dün akşam kavga ettiği haberi geldi.
Durun bakalım bu daha başlangıç...

Malouda türü yıldız eskileri kendilerini kovdurup, kulübün milyonlarını ceplerine indirme yapmaya devam edecek. Halilhodzic türleri de oyuncusunu aşağılamaktan, sürekli mazeret üretmekten hiç vazgeçmeyecek ve sonra, "Verin paramı gideyim" diyecek.

Olan Trabzonspor"a olacak da bu olabilecekleri öngörüp yazdığımda beni yerden yere vuranlara ne diyeceğiz???!!

Onlar kendi iplerini çekerler umarım...