Maç yazımıza Ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyen, insanların ölümüne sebep olanları Allah Kahretsin ve tüm Aziz Şehitlerimizin ruhu şaad olsun diyerek başlamak istiyorum.

Trabzonspor ilk maça oranla bu maçta aynı performansı demek isterdim ama daha kötüsünü gösterdi.

Sahada oynanan futbol hemen hemen hiçbir futbolseveri tatmin etmemiştir.

İlk yarıda Salih’in yine duran top organizasyonundan bulduğu gol bu takım geçen sezon ki gibi normal gol atamıyor sorularını akıllara getirdi. 

İlk maçta da Mehmet yine duran toptan atmıştı.

Takımın yine etkili ismi Mehmet Ekici ve sınırlı kapasitesine rağmen sürekli çabalayıp takımı adına birşeyler başarmak isteyen Baba adayı Salih’ti.

Diğerleri ise Lüksemburg havası almaya gelmişler gibiydi..

Hele ki Constant’ın 2. Yarıda dibine girip direğe attığı top harici bütün topları geri oynaması ve sol kanatta neredeyse hiç etkili olamayıp göbekte gezinmesi bu takımın bir Sol bölgesinde revizyona ihtiyacı olduğunu hatırlattı. Sol bekte sıkıntı çanları..

Bu takıma forma, kombine v.b birçok materyal satılmak veya gelir elde edilmek isteniyorsa bu takımın can sıkıcı futboldan vazgeçmesi gerekiyor.

Sahada oynayan oyuncular her ne kadar yedek futbolcular diye lanse edilsede karşı takımı toplasan 3,5 milyon Euro’luk Sefa’nın sağ ayağı kadar değer etmiyor.

Adamlar memuru ile inşaat işçisi ve menajeri ile Trabzonspor’a az kalsın iş kazası yaşatacaktı.

Yani demem o ki; böylesine güçsüz bir takıma böyle pozisyonlar vermek her ne kadar önemsenmese de büyük bir olay.

Ligin başlamasına sayılı günler kala böyle devam edilirse olaylar, olaylar, olaylar.. 

Kısa bir tespit ; Takım Stoper ve forvetin dışında sol bek ve sağ kanat eksikleri de bariz şekilde belli oluyor. Kesinlikle bu mevkilere takviye olmalı.  Bu maç kadrosundan Onur, Constant, Yusuf ve Medjani dışında diğer oyuncuların bu performansları ile forma bulmaları çok zor.

 Neyse ki Trabzonspor Süper Lig’e oran 3.Lig ekibi olan Differandge’yi bu futbolla eleyip bir üst tura çıkması da bir başarıdır.

Neyse bu tur böyle geçsin diyelim yeni katılacak oyuncular ile diğer rakibi bekleyelim belki birşeyler düzelir umudu ile..

Kalın sağlıcakla..