Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nin gecesinde iki yeni müjde verdi.

Pir Sultan Abdal Derneği Yenimahalle Şubesi tarafından Vedat Dalokay Kokteyl Salonu’nda dayanışma yemeği düzenlendi. Yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, Ankara Milletvekili Levent Gök, Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç da katıldı. Şube Başkanı Cevahir Canpolat, Batıkent’te yapılan aşevine katkılarından dolayı Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’a teşekkür etti. Tanık’a plaketini ise Çankaya eski Belediye Başkanı Doğan Taşdelen verdi.

Batıkent’te halk imecesiyle yeni bir aşevinin yapıldığını dile getiren Şube Başkanı Cevahir Canpolat, “Gönüllerin bir olup ortaya çıkarttığı bu güzel çalışmaya en büyük desteği Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’tan gördük” dedi.

Coşkulu bir kalabalığın bulunduğu salonda Tanık, Aleviler için iki yeni müjde de verdi. Aldığı plaketi hak etmek için daha çok çalışmaları gerektiğini dile getiren Tanık, Dikmen Oran bölgesinde Cemevi Kültür Merkezi inşaatının başladığını söyledi. Tanık, “Dikmen Tepesi’ne ayrıca 2 Temmuz Anıt Parkı yapıyoruz. Bu park da canlara armağan olsun” dedi.

Tanık’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.