El emeği deyince akla gelen Hobium ile evlerinizde kıyıda kenarda tuttuğunuz, aslında bunları birileri görse kesin satın almak isterdi dediğiniz el işlerinizin hepsine talip! Gelin ve bizlerle birlikte sanal mağaza oluşturun.

Onları satın alacaklarını düşündüğünüz kimselere ulaştıralım ve el emeği göz nuru dediğimiz ürünlerinizi kıymetli sahipler edindirelim. Ücretsiz üyelik ile kendi butiğinizi oluşturabilir ve markalaşabilirsiniz. Oturduğunuz yerde, evde, atölyede ürettiklerinizi paraya çevirmenin vakti çoktan geldi. El işlerinizi üretiminden satımına kadar yanınızdayız. Bunla beraber el sanatı deyince aklınıza ev yemekleri de gelmiyor mu? Yemek yapmak da bir sanattır ve mutfakta eşinize, çocuklarınıza ya da sevdiklerinize artık çok daha güzel yemekler yapabilirsiniz.

Hobi, El İşi, Hobi Malzemeleri, Dikiş&Nakış, Mum&Sabun, Patchwork, Keçe, Boyama, Kapıt Sanatı, Takı, Mutfak Malzemeleri, Çanta Yapımı, Goblen&Cross Stitch, Yardımcı Hazır Ürünler Hobilerin için gereken en iyi malzemeler, dahiyane fikirler, hem alman hem satman için özgün el işi ürünler burada![/caption] Artık mutfağınızdan çıkan kekler daha şahane olacak ve farklı şekillerde çayla beraber sunum yaparken sevdiklerinizin göz zevkini de keyiflendireceksiniz.

Donut kalıbı, dondurma kaşığı, delikli kek kalıbı ya da yarım şekli kalıbı ile keklerinizi pastanede gibi yapabilir tepsiden tabakları koyarken de yardımcı olsun diye Fackelmann Arcadalina Pasta  kek spatulası ile servis edebilirsiniz. Zenker marka mini kek kalıbımız ile ya da pop kek kalıbımız ile çocuklarınızı da hazır keklerden kurtarabilirsiniz. Hazır mutfağa girmişken bizden aldığınız mutfak önlüğünüzü de kullanmayı unutmayın.

El işi deyince yanınızda yer alan Hobium ile artık mutfağınıza girip kurabiyeler ve kek yapmak bir sanat haline dönüşecek. Mutfağınızın da dostu hobium.com’a bekliyoruz!