Bartın’ın Yanaz köyünde, avda vurduğu ördeğin peşinden giderken ırmakta kaybolan avcıyı arama çalışmaları 7 ay sonra yeniden başladı.
7 ay önce kuzeni ile birlikte Yanaz köyü Kangoğlu Mahallesi’nde bulunan ırmak kenarında avlanan 32 yaşındaki Remzi Akardere, avladığı ördeğin peşinden giderken ırmakta kaybolmuştu. Olayın haber verilmesi üzerine Bartın Jandarma Komutanlığı, Bartın AFAD ekipleri amfibik 8x8 arazi aracı ile gün boyu arama çalışması yapmasına rağmen netice alınamamıştı.

7 AY SONRA YENİDEN ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Arama çalışmalarına 7 ay sonra yeniden başlandı. Bartın Jandarma Komutanlığı, Bartın AFAD amfibik 8x8 arazi aracı ve Bartın DSİ Şube Müdürlüğüne bağlı iş makinesi ile arama çalışmalarını sürdürdü. Tüm aramalara rağmen Remzi Akardere’nin izine rastlanılmadı. Akardere’nin annesi Samiye Akardere ise, "Kaybolduğu zaman 13 gün arandı, hiç çıkmadı. Cenab-ı Allah bulmayı nasip etsin. 7 ay oldu" dedi.
Remzi Akardere’nin yakınları ise gün boyu arama çalışmalarını izledi. Akardere’nin suda kaybolduğu yerden Potbaşı Köprüsü’ne kadar yapılan aramalar sonuçsuz kaldı. Arama çalışmalarının akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtildi.
(İHA)