Adana’da 8 yıl önce ağabeyi tarafından babası, annesi, iki kardeşi, yengesi ve 3 yeğeni tabancayla öldürülen, hastanede tedavi gördüğü için katliamdan kurtulan H.Y. olayın yaşandığı 11. kattaki evlerinden atlayarak intihar etti.
2 Haziran 2009 tarihinde meydana gelen olayda, astsubaylıktan atılma Murat Y, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle Çukurova ilçesi Huzurevi Mahallesi 77226 Sokak’taki Özemek Sitesi A Blok’taki 11. katta bulunan evlerinde babası İbrahim Y (64), annesi Günay Y (62), yeğenleri Vedat Y (6) Halil İbrahim Kopar (17), Arif Kopar (19), yengesi Gül Y ve kardeşleri Ali Y ve Nalan Y’yi tabancayla başlarından vurarak öldürdü.

ZANLI 8 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET ALMIŞTI
Aile katliamı yaptıktan sonra evde intihar etmek için veda mektubu yazarken yakalanan Murat Y. ise yargılandığı mahkemece 8 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

OLAYDAN 8 YIL SONRA İNTİHAR ETTİ
Olay günü Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören Murat Y.’nin kız kardeşi H.Y. (43) ise olaydan 8 yıl sonra bugün öğle saatlerinde katliamın yaşandığı 11. kattaki evlerinin balkonundan beton zemine atlayarak intihar etti.
H.Y’nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
(İHA)