İstanbul Mecidiyeköy’deki bir alış-veriş merkezinin 6’ncı katında, dengesini kaybeden bir kişi, zemin katta yürüyen başka bir vatandaşın üzerine düştü. Olayda altıncı kattan düşen Cenk T. hayatını kaybederken, üzerine düştüğü İ.G.A ise yaralandı. .
Edinilen bilgilere göre, olay, 14.00 sıralarında Mecidiyeköy’deki bir alış veriş merkezinde meydana geldi. Cenk T. adlı kişi, AVM’nin altıncı katından bilinmeyen bir nedenle orta boşluktan aşağıya düştü. T., o sırada zeminde yürüyen İ.G.A.’nın üzerine düştü. Durumu gören vatandaşlar, ağır şekilde yaralanan Cenk T. ve İ.G.A. için AVM’ye sağlık ekibi çağırdı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ile polis, ağır yaralanan iki kişi için yoğun çaba sarf etti. Yaralı halde hareketsiz yatan Cenk T. ile İ.G.A.’ya uzun süre kalp masajı yapıldı. Yaralılar daha sonra AVM’nin otopark bölümünden giren ambulansa bindirilerek hastaneye sevk edildi.
Hastaneye kaldırılan yaralılardan altıncı kattan düşen Cenk.T hayatını kaybederken, üzerine düştüğü İ.G.A’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)