Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir öğretmen, ayrıldığı eski erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Ağır yaralanan öğretmen hastaneye kaldırılırken, kaçmaya çalışan zanlı ise Edremit’te yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Hacıfeyzullah Mahallesi’nde meydana gelen olayda lisede matematik öğretmenliği yapan B.S., kardeşi ile birlikte eve giderken, arabadan indikleri sırada önlerine eski erkek arkadaşı Nejdet A. çıktı. Elindeki pompalı tüfekle dehşet saçan ve 4 el ateş eden Nejdet A. olay yerinden kaçarken, vücudundan, kolundan ve ayağından darbe alan öğretmen B.S. ağır yaralandı. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve ameliyat edilen B.S..’nin hayati tehlikesi devam ediyor.

SALDIRGAN YAKALANDI
Bu arada, B.S.’yi pompalı tüfekle vurup, olay yerinden kaçan Nejdet A. ise polis tarafından kiraladığı aracın uydu kayıtları sonucu Balıkesir’in Edremit ilçesinde yakalandı. Kuşadası’na getirilen Nejdet A. ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi.

MAHKEMENİN KORUMA KARARI BULUNUYOR
Diğer taraftan, B.S.’nin ayrıldığı erkek arkadaşı tarafından uzun süredir taciz edildiği ve bu nedenle mahkemeye başvurduğu, mahkemenin de koruma kararı aldığı ve bu kararın süresinin kısa süre önce dolduğu öğrenildi.
(İHA)