Edirne’nin Keşan ilçesinde, Keşan-Mecidiye Karayolu’nda aynı saat içerisinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 5’i çocuk 13 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Keşan’dan Mecidiye köyü yönüne giden Muammer Sinan’ın (52) kullandığı 22 FB 341 plakalı otomobil, Mecidiye köyü yol ayrımına geldiği sırada, İbrice Limanı’ndan gelerek Mecidiye köyüne dönüş yapmak isteyen Mehtap Gökmen Güneş (37) yönetimindeki 34 EZ 3047 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler, Muammer Sinan ve Mehtap Gökmen Güneş ile 22 FB 341 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Sevilay Çetinel (3), Şemsettin Çetiner (47) ve 34 EZ 3047 plakalı araçta bulunan yaşındaki Naciye Güneş (62), Ali Civan Güneş (1) ve Çınar Güneş (7) yaralandı.

TAKLA ATAN ARAÇTA 6 KİŞİ YARALANDI
Ambulansların yaralıları almaya gittiği sırada ise Mecidiye köyünden Keşan yönüne giden Ayşegül Aytaç (33) idaresindeki 07 AK 628 plakalı otomobil, Büyükdoğanca köyünü geçtiği sırada sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp, telleri devirerek askeri bölgeye girdi. Takla atarak durabilen aracın sürücüsü Ayşegül Aytaç ile otomobilde yolcu olarak bulunan Doğukan Kurum (24), Özcan Tekçi (24), Kardelen Günay (3), Ülkü İzer (5) ve Sultan İzer (27) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer kazadan gelen ambulanslar da yaralılara müdahale ettikten sonra hastaneye devam etti.
Kazada yaralananların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Jandarma kazalarla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)