Doğası, kültürü ve tarihiyle birlikte Karadeniz’e uzanan keyifli ve ekonomik bir Tur sizce nasıl olur dersiniz? SSC Tur Karadeniz Turlarında bir çığır açıyor ve herkesi bu mavi yeşil eğlenceye davet ediyor.

SSC Tur her hafta günübirlik ve tercihinize göre konaklamalı Karadeniz Turları düzenliyor. Kültür Turları konusunda gerçekleştirdiği yeniliklerle ve sunduğu imkanlarla binlerce insanın bir numaralı tercihi olan SSC Tur, rakip firmalar içinde de en avantajlı fiyatları yolcularıyla buluşturuyor.

Ayder Yaylası’nı, Sümela Manastırı’nı, Fırtına Vadisi’ni, Hamsiköy’ü, Giresun Kalesi’ni ve daha bir çok yeri Karadeniz’in birbirinden güzel şehirlerinde görmeyi istemez misiniz?

SSC Tur ayrıcalığıyla tur boyunca eğlenir, unutulmaz bir gezi yaparsınız. Karadeniz’in birbirinden lezzetli yöresel yiyeceklerinden tadar, efekt eklemeye ihtiyaç duymayacağınız kadar canlı ve renkli kareler fotoğraflarsınız. Bilenler bilir SSC Tur’un düzenlediği Karadeniz Turları unutulmazdır, bir kez giden ailesiyle, arkadaşlarıyla bir kez daha katılmak ister.

SSC Tur size Karadeniz’i göstermez, size Karadeniz’i yaşatır. Fındık ve çayın ana vatanı, kendine has kimliği olan Karadeniz’e keyifli bir gezi yapmak için daha fazla neden bekleyesiniz ki? Hadi öyleyse şimdi ssc.com.tr adresinden kültür turları bölümüne oradan da Karadeniz Turları bölümüne girerek birbirinden ekonomik ve güzel Karadeniz Turlarından birini seçin. Tatilin keyfini SSC ile yaşayın.