Beşiktaş Ortaköy meydan’da sabah saatlerinde işten çıkan bir genç, cadde üzerinde yaşanan bir kavganın ardından açılan ateş sonucu kör kurşuna hedef oldu. Kafasından yaralanan genç, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamazken gencin arkadaşları yaşananlara isyan etti.

Olay Muallim Naci Caddesi üzerinde saat 05.00 sıralarında yaşandı. Reina isimli gece kulübündeki mesaisinden çıkan Erkan Bektaş isimli genç, cadde üzerinde yürürken, kurşunların hedefi oldu.

Kaldırımda yürüyen Erkan Bektaş, birkaç metre ilerde yaşanan tartışmanın ardından kimliği belirsiz bir kişi tarafından gelişigüzel açılan ateş sonucu kafasından yaralandı. Kafasına isabet eden kurşunla yere yığılan Erkan Bektaş için olay yerine ambulans istendi. Olay yerine önce polis ekipleri gelirken saldırgan kısa sürede gözaltına alındı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ise Erkan Bektaş’ı hayata döndürmek için uzun süre uğraş verdi. Ancak kafasından yaralanan Erkan Bektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşanan olayın ardından Erkan Bektaş'ın yanında yürüyen arkadaşları ise şoka girdi. Gözyaşlarına hakim olamayan gencin arkadaşları, yaşanan olaya tepki gösterdi.

Öte yandan olayın bir kafede yaşanan tartışmanın ardından geliştiği belirtilirken, tartışmaya giren bir şahsın çevreye gelişigüzel ateş ettiği ve bu sırada yoldan geçen Erkan Bektaş’ın kör kurşuna hedef olduğu öğrenildi.