TEM Otoyolu Seyrantepe mevkii yan yolda kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere saplandı. Bariyerlerin ok gibi saplandığı otomobilin sürücüsü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza, saat 13.30 sıralarında TEM Otoyolu Seyrantepe mevkii yan yol Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Maslak’tan Seyrantepe istikametine giden 34 ACS 38 plakalı otomobilin sürücüsü emekli polis memuru Celal Sarıgül (64), sürat nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yan yol ile otoyol arasındaki bariyerlere girdi. Çarpmanın etkisiyle bariyerler aracın ön tarafından girip arkasından çıktı. Kullanılamaz hale gelen araçtaki sürücü Sarıgül, şans eseri kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Kaza sonrası kendi imkanlarıyla araçtan çıkan sürücü, kontrol amaçlı olay yerine sevk edilen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Seytantepe itfaiyesine bağlı ekip, elektrikli testereyle araca saplanan bariyerleri keserek çıkarttı. Polis ekipleri ise kaza nedeniyle oluşan trafiği ilerletmeye çalıştı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde sağ şeritte seyir halinde bulunan aracın yol ayrımında bariyerlere girdiği görülüyor.
Kazayı gören Bilgehan Tufan, “Beyefendi biraz hızlıydı, ben arkasındaydım. Biraz hızlı geldi ama şans eseri bir şey olmadı. Ben görünce üst taraftan çıkarttım ama kendisinde bir şey yoktu. Allah kurtardı. Çok büyük bir kazadan kurtulmuş oldu ve şükürler olsun yanında kimse yok. Kendisi emekli polis memuruymuş” dedi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)