İstanbul Esenler’de 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimi sırasında darbecilerin vatandaşları ve seyir halinde olan araçları tankla ezdiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı.
15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında Esenler’de görüntülenen bu anlar hain darbecilerin gözlerinin ne kadar döndüğünü bir kez daha ortaya çıkardı. Darbe girişimini Türk bayraklarıyla protesto eden halk yürüyüş yaparken, araçlarında bulunan vatandaşlar da kornalarla yaşananları protesto etti. Bu sırada TEM otoyolu Esenler mevkiinde tankla hızla ilerleyen darbeciler vatandaşların ve araçların üzerinden geçti. Çok sayıda vatandaş yaralanırken, araçlar da kağıt gibi ezildi.

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI
Darbeci hainlerin vatandaşları ezdiği anlar cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde araçlarla ve yürüyerek durumu protesto eden vatandaşlara arkadan bir tank yaklaşıyor. Daha sonra darbeci asker tankı araçların ve vatandaşların üzerine sürüyor. Tank hızla ilerlemeye devam ederken, olay yerinde silah sesleri de duyuluyor.
(İHA)