15 Temmuz’de gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi sırasında Kadıköy Bağdat Caddesi’nden geçen tankların bazı vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanması tepkilere neden oldu.
Darbe girişimi sırasında Bağdat Caddesi’nden geçen tanklara sevinçle karşılık veren bazı kişiler çektikleri görüntüyü sosyal medyada paylaşması, yine Bağdat Caddesi’ndeki vatandaşların tepkisine neden oldu. Yaşananlara tepki gösteren bir vatandaş, “Bence kötü bir şey yaşadık. Şok olduk. 80’leri yaşayan birisi olarak aşırı derece etkilendim” dedi.

"ONLARA LANET OLSUN"
Bir başka vatandaş ise “Çok kötü şeyler oldu. Moralimiz bozuldu” diyerek, tanların gelişini alkışlayanlara da, “Onlara lanet olsun. Öyle şey mi olur” şeklinde konuştu.

"DARBEYE SEVİNEN VATAN HAİNİDİR"
Yaşanmaması gereken bir olay olduğunu dile getiren bir başka vatandaş ise tankların alkışlanmasını, “Darbe için sevinen vatan hainidir. Her zaman kazanması gereken demokrasidir” ifadelerini kullandı.
15 Temmuz’de gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi sırasında Kadıköy Bağdat Caddesi’nden geçen tankların geçişine sevinen bazı vatandaşlar çektikleri görüntüyü sosyal medyada paylaşmıştı.
(İHA)