Kadın Giyiminde Binlerce Farklı Model Antalya'da bulunan 8 mağazası ile doğrudan satış yapan Moda Line Park, e-ticaret sistemiyle entegre ettiği internet mağazasıyla da kadın giyim kategorisindeki ürünlerini Türkiye'nin farklı bölgelerindeki kadınlarla buluşturuyor.

Antalya'da 3 farklı alışveriş merkezi ve 5 cadde mağazasıyla, seçkin ve kaliteli ürünlerin satışını gerçekleştiren Moda Line Park; abiye, mont ve kabanlar, denim, şort, tunik gibi ürünlerin yanı sıra, büyük beden kıyafetler için de farklı model ve seçenekler sunuyor. Büyük beden abiye modelleri ile kendi bedenine uygun kıyafetleri bulmakta güçlük çeken kadınlara da hitap eden Moda Line Park; renk, desen ve kumaş seçenekleri ile binlerce farklı ürün sunuyor.

Online Satış Kanalı Moda Line Park, her zevke ve bedene uygun kadın giyim modelleri ile iş kıyafetleri, özel günlerde kullanılacak kıyafetler ya da günlük kıyafetler konusunda her zevke uygun seçenekler ile her gün binlerce müşteriye ulaşıyor. Antalya'da yer alan mağazalarının yanı sıra, ürünlere internet mağazası aracılığı üzerinden ulaşmak isteyenler için de kargo ile gönderim yapan Modalinestore.com, aynı gün içerisinde kargoya verilen ürünleri en kısa sürede alıcılara iletiyor.

İnternet üzerinden satın alınan kıyafetlerde iade etme seçeneğinin bulunmaması, müşterilerin mağduriyet yaşamasına yol açtığından, Moda Line Park, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla koşulsuz iade seçeneği sunuyor.

Böylece satın alınan ürünlerde sorun olması ya da müşterinin ürünü satın almaktan vazgeçmiş olması durumunda, değişim ya da iade yapılabiliyor. Modaya Yön Veren Kadınların Mağazası Moda Line Park, kampanyaları, indirimleri ve ekonomik fiyatları ile de her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Kadın giyimde modaya uygun koleksiyonlar ile en iyi kombinleri yapma imkanı verdiği gibi, kendi modasını yaratmak isteyen kadınların da farklı seçeneklerden yararlanmasını sağlıyor.

Spor kıyafetler, iş kıyafetleri ya da abiye modelleri gibi farklı kategoriler ile giyim tarzı birbirinden farklı olan kadınların, aradıkları tüm kıyafetlere ulaşmasını hedefleyen Moda Line Park, düzenlediği kampanyalar ve indirimlerle de müşterilerin bütçesine katkı sağlıyor. Hızlı Alışverişin Adresi İnternet mağazasında sunduğu indirim ve kampanyaların yanı sıra, alışverişin hızlı bir şekilde tamamlanmasına imkan veren modalinestore.com, kullanıcı dostu tasarımı sayesinde tüm işlemlerin kolay bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Müşteriler aradıkları tarz ve modeldeki kıyafetlere kolay bir şekilde ulaştıkları gibi, ürün hakkında bilgi de alabiliyor.

Ürünün yapımında kullanılan kumaş, renk ve beden seçenekleri hakkında bilgi alan müşteriler, seçtikleri ürünleri kolayca sepete ekleyebiliyor. İnternetten alışveriş yapmayı seven elbise tutkunu bayanlar kadar, interneti kullanma konusunda yeterince başarılı olmayan kullanıcılara da hitap eden modalinestore.com, kullanıcıların yaşadıkları sorunlara hızlı bir şekilde çözüm sağlıyor.

24 saat aktif olan ‘canlı destek’ hizmeti ile kullanıcılar soru ya da sorunlarını müşteri temsilcisine ileterek yardım alabiliyor. Moda Line Park, müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla, müşteri önerilerini ve şikayetlerini de dikkate alarak, kendini geliştirmeye devam ediyor. Alışveriş yapmak ve çok daha detaylı bilgi için: http://www.modalinestore.com/