Nüfusun artmasıyla ihtiyaçlarda arttı. Bu artış en çokta modaya yaradı. Moda, tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği ve uyguladığı bir kavramdır. Dönem dönem belirlenen bu modern yaşamın gerektirdiklerinden geri kalmamak, ev hayatını daha renkli yaşamak ve evin insanın en özel alanı olduğu anlayışını benimsemek, ev dekorasyonuna büyük önem verilmesini sağladı.

Ev tasarımı neden önemlidir?
Tüm hayatımızı geçirdiğimiz evlerimiz bizim en temel yaşam alanımızdır. Bu evlerinde dekorasyonu oldukça önemlidir. Bunun sebebi, ev, bir insanın sığınağıdır. Sadece dışarıda kalmaktan kurtulup, sıcak bir yuvada olmak değil, dışarıda yaşanan problemlerin, streslerin ve Mykağıtçımgerginliklerin atıldığı ortamdır. Bu yüzden de ev tasarımı, sahibinin ruhsal sağlığı açısından zevklere göre dizayn edilmesi gereken bir durumdur. Bir evin en önemli yeri şüphesiz duvarlarıdır. Gözümüze hoş gelen, sevdiğimiz renkler bizi mutluluğa sürükler. Duvarlarda bu konuda başroldedir. Duvar tasarımında da boya-badana kavramları artık geride kaldı. Her ne kadar halen tercih edilse de son dönemlerde duvar kağıtları çılgınlığı baş gösterdi.

Neden duvar kağıdı?
Yaşadığımız evin duvarlarının daha hoş görünmesi sağlayan duvar kağıtları, sanat ve konforu aynı anda bizlere yaşatıyor. Konforuyla yıllardan beri insanların tercihidir. Duvar kağıdı, normal boyaya göre çok daha fazla sağlıklıdır. Sırf bu özelliğinden dolayı insanların ilgi alanına girmeyi başarmıştır. Malzeme yapısı gereği doğaldır ve zararlı maddeler içermez. Aynı zamanda geri dönüşüm özelliği de mevcuttur. Boyalar ufak bir şeyde kirlenebilir. Ancak duvar kağıtlarında böyle bir şey söz konusu değildir. Yapıları gereği hijyeniktir ve leke içermezler. Sizde evinizin duvarlarını canlandırmak istiyorsanız tercihiniz duvar kağıtlarından yana olsun. Detaylı bilgi için http://www.mykagitcim.com sitesine bakabilirsiniz.