Alkolün kesinlikle servis edilmediği sadece helal içeceklerin müşterilerine sunulduğu İslami oteller. Artık, Müslümanların da yüzünü güldüren ve keyifli bir tatilin herkes kadar en az onların da hakkı olduğunu düşünen otel işletmecileri ve sahipleri var. Buna bağlı olarak da ülkemiz sınırları içerisinde her geçen gün birçok otel İslami otel konseptinde hizmet vermeye başlıyor ya da önceki hizmet anlayışını değiştirerek, İslami otel sertifikası alıyor. Bu durum ise başta tesettürlü bayanlar olmak üzere tüm Müslümanların tatil hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine imkan tanıyor. Artık İslami otellerde dilediğiniz gibi tatil geçirebilmenizin tam zamanı! İnanmazsanız işte adresi http://www.islamioteldetatil.com/  

Bodrum İslami Otelleri; Eşsiz Lezzetleri ile Sizleri Ağırlıyor

İnternet üzerinden geniş çaplı bir arama yaparken kolaylıkla adreslerine ulaşabileceğiniz İslami oteller, birçok bölgemizde yer alıyor. Ege, Akdeniz, Marmara ya da Karadeniz… Ülkemizin 7 farklı bölgesinde de İslam ahlakı çerçevesinde hizmet veren hem şehir içi hem de deniz kıyısı İslami oteller mevcut. Konaklama amaçlı şehir içi İslami otellerden yararlanabileceğiniz gibi tatil amaçlı da İslami otellerden yararlanabilirsiniz. Bodrum’da yer alan İslami otellerde yaz aylarının daha eşsiz, daha güzel ve daha keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz. Erkekler ve bayanlar için tamamen farklı kapalı, açık yüzme havuzları ve plajlar inşa eden Bodrum İslami oteller; güler yüzlü çalışanları, gurme şefleri ve lezzetli helal yiyecekleri ile bu yaz da sizleri bekliyor.

Kemer’in Gözde Oteli: Azra Resort Hotel

Ülkemizde uzun zamandır faaliyet gösteren ve başarılı olduğunu kalitesi ile kanıtlamış olan İslami oteller içerisinde Azra Resort Hotel de yer alıyor. Kemer şehrimizde yer alan ve Antalya ile arasında kısa bir mesafe bulunan bu otel; sınırsız hizmet konsepti ve deneyimli personelleri ile sizlere rüya gibi bir tatil yaşatmayı hedefliyor. Bu yaz rotanız Antalya olacaksa; Azra Resort Hotel’e kesinlikle uğramadan tatilinizi tamamlamayın. Aileniz ile birlikte doyasıya eğlenebileceğiniz bu İslami otel, çocuklar için özel hazırlanan animasyon gösterileri ve oyunları ile de rahat bir nefes almanızı sağlayacak ve yaz tatilinizi adeta bir keyfe dönüştürecek!