İstanbul Büyükçekmece’de fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine lüks villaya operasyon düzenlendi. Operasyon yapılan villada uyuşturucu yetiştirdiği tespit edilen 2 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı ise kameraya yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, Büyükçekmece’ye bağlı Türkoba Mahallesi’nde bulunan lüks bir villada fuhuş yapıldığın ihbarı üzerine Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında yapılan takiplerin ardından villaya operasyon düzenlendi. Adrese yapılan operasyonda fuhuş yapılmadığı, uyuşturucu imalathanesi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. E.B ve E.K isimli 2 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, 409 kök kenevir, 4 kilogram esrar, 3 adet av tüfeği ile birlikte 1 adet tabanca ele geçirilirken, operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

Operasyon anı kamerada
Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, ekiplerin adrese girerek arama yaptıkları görülüyor. Yapılan aramalarda villanın çeşitli yerlerinde yetiştirilen uyuşturucular görülüyor. Arama yapılan valizlerin içerisinde esrar bulunduğu görülürken, villanın içerisine uyuşturucu yetiştirmek için kurulan özel sistem, dikkat çekti.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüphelinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları öğrenildi.
(İHA)