Gaziantep Valiliği, kentte düzenlenen terör saldırısıyla ilgili bir açıklama yaptı.

50 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Yapılan açıklamaya göre, hain saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 50'ye yükseldi.

BAŞBAKAN YILDIRIM TALİMAT VERDİ

Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısının  ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan kapsamlı  bilgi aldı. Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ak Parti Genel Sekreteri  Abdülhamit Gül ve il milletvekillerinin Gaziantep'e gitmesi talimatını verdi.

FATMA ŞAHİN 'PROVAKASYONA GELME' HASHTAGİ AÇTI

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, resmi twitter adresinden, 'provokasyona gelme' hashtagi ile uyarıda bulundu. Şahin, paylaşımında, "Kime hizmet ettiği belirsiz teröristler #Gaziantep'ime saldırdı. Başımız sağolsun. Sayın valimiz net bilgileri verecektir" paylaşımını yaptı. Şahin ardından yaptığı yorumda ise, "Bugüne kadar milli iradeyi gasp etmeye çalışanlar hep başarısız, pişman oldular. Bu sefer de olacaklar. Milletimizin kalbi rahat olsun" ifadelerini kullandı.

ŞAMİL TAYYAR SALDIRIYI DAEŞ'İN YAPTIĞINI SÖYLEDİ
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar patlamanın ardından, “FETÖ bıraktı PKK ihanet nöbetini devraldı. Şimdi DAEŞ.. Allah topunuzun belasını versin” dedi.