Bolu’nun Mudurnu ilçesinde gazino çıkışı çıkan kavgada hayatını kaybeden Aydın Eryılmaz’ın katil zanlısına 18 yıl hapis cezası verildi.
Edinilen bilgiye göre, Mudurnu’nun Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde 2014 yılının Ekim ayında meydana olayda, gazino çıkışında iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkmış ve kamyonetle evine giden 29 yaşındaki Aydın Eryılmaz, kavga ettiği kişilerce başından vurularak hayatını kaybetmişti.
Cinayetten sonra S.T., N.A. ve Murat A. isimli şahısları gözaltına alınırken, Aydın Eryılmaz’ın Murat A. adlı şahıs tarafından vurulduğu anlaşıldı. Murat A., Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada karşılıklı hakaret sonucu bir anlık öfkeyle silahına sarıldığını ve pişman olduğunu söylemesine karşılık savcılık Murat A. için “kasten adam öldürme” suçundan müebbet hapis cezası istedi. Murat A.’nın son duruşması Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı. Alkol etkisi altındayken araç kullanma, birden fazla kişi ile tehdit, hakaret, kasten öldürme gibi suçlardan müebbet istenen Murat A’ya tahrik indirimi ile 18 yıl hapis cezası verildi.
(İHA)