Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde iki aylık bebeğini evde bırakıp bayram tatiline giderek açlıktan ölümüne neden olan öğretmenin çocuğunun babası olduğunu ileri sürdüğü polis memuru T.A., cumhuriyet savcılığına ifade verdi. T.A, yaklaşık 8 aydır Seçil M.D. ile görüşmediklerini, hamile kaldığını bilmediğini, bebekten de haberinin olmadığını söyledi.

Gölcük Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru T.A., Adana Adliyesi'ne davet edildi. 3 yılık polis memuru T.A., Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çömük'e ifade verdi.

2 aylık bebeğini tatile giderken ölüme terk eden öğretmen Seçil M.D. ile aralarında kısa süreli bir ilişki olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü ancak ailelerin onayı olmaması nedeniyle evlilikten vazgeçtiklerini anlattı. Seçil M.D. ile yaklaşık 8 aydır görüşmediklerini belirten T.A, hamile kaldığını bilmediğini, bebekten de haberinin olmadığını söyledi.

Bebeğin varlığını öldükten sonra çıkan haberlerden öğrendiğini ileri süren T.A.'nın ifadesi, olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Gölcük Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi.