Manisa’nın Salihli ilçesinde gurbetçi ailenin içinde bulunduğu otomobil ile kamyonun çarpıştı. Kazada 1 bebek hayatını kaybetti, 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Salihli-Alaşehir yolu Mevlütlü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Salihli istikametinden, Alaşehir istikametine gitmekte olan Tahir Madanoğlu yönetimindeki OD YT 64 plakalı otomobil ile Mevlütlü Mahallesi yolundan ana yola çıkan ve sürücüsü tespit edilemeyen 45 B 0061 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 11 aylık bebek olduğu öğrenilen Yusuf Tahir Madanoğlu hayatını kaybederken, araçta bulunan Kübra Madanoğlu, Figen Madanoğlu ve Ali Cengiz Madanoğlu (13) ile otomobil sürücüsü yaralandı.

GURBETÇİ AİLE ALMANYA’DA İZNE GELMİŞ
Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılırken, tedavi altına alınan yaralılardan Ali Cengiz Madanoğlu’nun ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili çalışma başlatırken, Madanoğlu Ailesi’nin Almanya’nın Hamburg kentinde yaşadığı, Almanya’dan memleketleri Uşak’ın Eşme ilçesine izne geldikleri öğrenildi.

MAHALLELİ YOLU TRAFİĞE KAPATTI
Öte yandan kazanın meydana geldiği yerde, Mevlütlü mahalle halkı yolu kısa bir süreliğine yolu trafiğe kapatarak, sık sık kazaların meydana geldiği yola kavşak yapılması talebinde bulundu.
(İHA)