Neredeyse tüm illerimizde nakliye garajlarının olduğunu biliyoruz.  İstanbul’da bu gün Anadolu Yakası ve Tuzla Orhanlıda yer alan bu garajlarda her gün binlerce ticari araçlar park etmektedir.

Ama Avrupa yakası için taşıma araçlarının park etme ihtiyacına cevap verecek büyüklükte nakliyeciler sitesi yoktur. O zaman ne oluyor. Araçlar ister istemez ya küçük garajlara ya da mahalle aralarına park edip iş aramak zorunda kalıyor. Zaten İstanbul’un büyük bir trafik problemi var. Üstüne üstelik bunlarda eklenince trafik problemi içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Bu, nedenle sayın Ulaştırma bakanımızın, Belediyelerimizin bu konunun üstünde durması. İstanbul Avrupa yakası ve diğer illerimizden gelen Nakliye Araçlarının Park sorunu konusunda ihtiyaçlarının giderilmesi Bu konuda Belediyelerimizin İstanbul Nakliyeciler sitesi yönetiminin bu sorunun çözümüne çaba gösteren yöneticilere gerekli desteğin verilmesi. Kamu kurumlarının Lojistik firmalarının, Nakliye firmaların,  araç sahiplerinin ve şoförlerinin gelişmelerine yönelik eğitim ve sosyal alanlarda yapılacak çalışmalarına katılması gerekmektedir.

Tüm nakliye ve park ihtiyaçlarınız için İstanbul Nakliyeciler Web Sitemizi Ziyaret edin.

İstanbul Nakliyecilik Sitesi

Yönetim Kurulu Başkanı

AHMET KOÇİN