Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince Yalvaç ilçesinde düzenlenen operasyonda piyasa değeri 250 bin TL’lik 5 bin 500 gram baz morfin ve 2 bin 20 gram Afyon sakızı ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürü Halil Altan yaptığı açıklamada, bir ihbar üzerine Yalvaç’ta 03 plakalı bir otomobilde yapılan aramada 5 bin 500 gram baz morfin ele geçirildiğini ve M.F.T ve H.İ.K isimli şüphelilerin gözaltına alındığını bildirdi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ise 2 bin 20 gram Afyon sakızı ele geçirildiğini ve şüphelilerin adli mercilere sevk edildiğini açıklayan Altan, ele geçirilen maddelerin piyasa değerinin 250 bin TL olduğunu belirtti.

NARKOTİM PROJESİ HAYATA GEÇİRİLECEK
Isparta’da uyuşturucuyla mücadeleye devam edeceklerini kaydeden İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Isparta’da Narkotim Projesi’nin hayata geçeceğini iletti. Altan, "Bakanlığımızın talimatıyla Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Mersin, İstanbul, İzmir, Konya ve Samsun’da hayata geçirilen Narkotim Projesi, ilimizde de hayata geçecek. Yaz aylarında 8 timden oluşan 20 personel ile çalışma yürütecek. Halkımızdan aldığımız destekle uyuşturucu ile mücadelemiz devam edecek" diye konuştu.
(İHA)