İstanbul Fatih’te bir tekstil atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu yangın çevredeki iş yerlerine sıçramadan söndürülürken, yaşanan paniği cep telefonu kamerasına yansıdı.
Fatih’te Mesihpaşa Caddesinde bulunan bir tekstil atölyesinin en üst katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu yangın çevredeki iş yerlerine sıçramadan söndürüldü. Yangında, şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken çevredeki vatandaşlar yangını cep telefonuyla kayıt altına aldı.
Yanan atölye önünde bekleyen bir vatandaş, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini belirterek, “Burası tekstil mağazası. Biz itfaiye seslerini duyarak olay yeri,ne geldik. Burası alevli bir şekilde yanıyordu. Binanın üst katından aşağıya doğru parçalar düşüyordu. İçeride hiç kimse yoktu, mahsur kalan olmadı. Bayram dolayısıyla zaten çok kişi yoktu. Yangın büyük ihtimalle elektrik kontağından çıktı. Çünkü Laleli’de elektrik sistemi eski. Mağaza erkek giyim üzerine olduğu için daha çabuk alev aldı” dedi.
(İHA)