Kağıthane’de önceki gün bir markete molotofkokteyli ile yapılan saldırının zanlıları yakalanırken saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul İl mniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “8 Şubat 2016 günü saat 20.30 sıralarında ilimiz Kağıthane ilçesi, Çağlayan Mahallesi, Zümrüt Sokak üzerinde bulunan bir markete molotofkokteyli atma olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda, bahse konu olayı gerçekleştiren yaşı küçük toplam 6 şahıs ara sokaklara kaçtıkları esnada Kâğıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanmıştır” denildi.

Yapılan aramalarda, 2 adet eldiven, 2 adet siyah renkli kar maskesi, 1 adet kibrit, 1 adet pantolon, 2 adet tişört, 2 adet kazak, 4 adet çorap, ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslara adli kontrol hükümleri uygulandığı bildirildi.

Öte yandan şahısların molotoflu saldırısı çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahısların ellerinde molotof kokteylleri ile sokaktan geçtikleri görülüyor. Görüntülerde molotfolu saldırının ardından çevrede yaşanan hareketlilik görüntülere yansıyor.

(İHA)