Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, yangına giden itfaiye aracı, fabrikadan aldığı işçileri evlerine götüren servis minibüsüne çarptı. Kazada 12 işçiden 4’ü yaralandı
Kaza, Balıkesir Caddesi’nde meydana gelen kazada. Susurluk ilçesindeki bir yangına müdahale etmek için çağırılan itfaiye aracı hemen yola çıktı. Özgür Sakin idaresindeki itfaiye aracı, iddiaya göre, orta refüjdeki reklam tabelalarından dolayı işçi taşıyan servisi göremeyerek, bir fabrikadan evlerine gidecek olan işçileri taşıyan Halil Konuk’un kullandığı 16 S 8906 plakalı servis minibüsüne çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yola devrilerek yaklaşık 50 metre sürüklenen servis aracındaki 12 işçiden İlhan K, Yasemin A, Recep K ve Musa B. yaralandı.
Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibinin müdahale ettiği kazada, yaralılar Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Minibüsteki diğer yolcuların durumlarının iyi olduğu ve tedavi altına alınan yaralılarının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.
(İHA)