İzmir’in Menemen ilçesinin Çukurköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 5’inin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Menemen Belediyesi'ne ait 35 MBF 48 plakalı resmi araç, Menemen Müftülüğü’nün Görece’de düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliğinden dönerken, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve AKS 110 ekibi sevk edilirken, yaralanan 32 kişinin Menemen Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Kazada olay yerinde hayatını kaybedenlerin ise, Nurten Şener, İsmail Şener, Hüseyin Ok, Fatma Dolgun ve Hatice Sürgüvenç olduğu öğrenildi.

Haberi alır almaz olay yerine geldiğini söyleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “Kutlu Doğum Haftası'nda Görece’den alınıp Çukurköy’e gelen Müftülüğümüzün yapmış olduğu etkinlikte otobüsümüz belli olmayan bir sebeple kaza yaptı. Bize gelen bilgi 5 vatandaşımızın Hakkın rahmetine kavuştuğu, 32 vatandaşımızın da Menemen Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü yönünde. Hepimizin başı sağolsun. Allah kimsenin başına böyle bir hadise vermesin. Allah ailelerimize sabır versin. Sözün bittiği yerdeyiz. Hep korktuğum işlerden bir tanesi trafik kazalarıdır. Ne yazık ki bu ülkede kazalar can almaya devam ediyor. Umarım bir daha böyle bir hadiseyle karşı karşıya kalmayız” şeklinde konuştu.