İzmir’den geçici görevle gittiği Şırnak’ta, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Cemil Koç’un İzmir’deki ailesinin evine ateş düştü.
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırank’ın merkez ilçesi Dicle Mahallesi’nde yoğunlaştırılan operasyonda, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada polis memuru 45 yaşındaki Cemil Koç, şehit düştü. İzmir Olay Yeri Şube Müdürlüğü’nde görevliyken geçici görevle yaklaşık 3 ay önce Şırnak’a giden eski özel harekat polisi Cemil Koç’un şehadet haberini Asayiş Şube Müdürü Cevdet Yumuşak ve beraberindeki heyet, Koç’un Gaziemir ilçesinde yaşayan eşi Nuray, kızı Gizem ve oğlu Furkan Koç’a bildirdi. Koç ailesi acı haberle büyük üzüntü yaşadı. Şehidin oğlu Furkan Koç’un İzmir Rüştü Ünsal Polis Okulu’nda okuduğu ve kısa süre sonra babası gibi polis olacağı öğrenildi. Şehadet haberinden sonra ailenin yaşadığı apartman ve sokak Türk bayrakları ile donatıldı.
Öte yandan, şehit polis memuru Cemil Koç’un anne ve babasının Bergama ilçesinde yaşadığı, görevlilerin, acı haberi verdiği öğrenildi.
(İHA)