Cildiniz için maksimum düzeyde koruma sağlayan Dermoskin 5’i Bir Arada BB kremi ile yaşlanma etkilerine karşı kalıcı ve etkin bir çözüm sağlayabilirsiniz. Uzman dermatologlar tarafından tavsiye edilen Dermoskin BB Kreminin dikkat çekici özellikleri şu şekilde sıralanıyor:

- Dermoskin 5’i bir arada BB krem cildinizi en iyi şekilde nemlendirir.

- Krem içerisinde yer alan etken maddeler sayesinde cilt yüzeyine meydana gelmiş olan renk  farklılıklarını ortadan kaldırır.

- Cildinizde yeni leke oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

- Cildinize sıkı bir görünüm kazandırarak yaşlanma etkilerini geciktirir.

- Zararlı güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlar.

Dermoskin 5’i bir Arada BB Krem İle Cildinizi Canlandırın

Her cilt yapısı ile uyum sağlayan Dermoskin 5’bir arada BB Krem, düzenli bir kullanım sağlandığında cildinizde pürüzsüz ve yumuşacık bir etki bırakır. Spf 50 faktör içeriği sayesinde güneşin zararlı ışınlarının neden olduğu yıpranmaları telafi eder. Aynı zamanda güneş ışınlarından cildi koruyarak olumsuz etkileri minimuma indirir. Yapısı itibariyle diğer krem ürünlerine nazaran daha kolay sürülebilen Dermoskin BB kremi, ciltte meydana gelmiş ince çizgilerin ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur.

Cilt uzmanları ve dermatologlar tarafından önerilen BB Kremler içerisinde en çok tavsiye edilen ürün konumunda yer alan Dermoskin BB Kremi kullanan kişilerin yorumları da olumlu olarak gözlemleniyor. Kremi tercih eden kullanıcılar; düzenli bir kullanımla kremin etkilerinin gün geçtikçe arttığını belirtiyor.

Cildinizdeki Renk Farklılıklarını Kapatıcı Özelliği ile Eşitlemeye Yardımcı Olur

Cildinizin yapısında ve görünümünde farklılık meydana getiren Dermoskin bb kremin en göze çarpan özelliği ise cilt yüzeyinde meydana gelmiş olan renk tonu farklılıklarının ortadan kaldırılması olarak belirtiliyor. Cilt üzerinde meydana gelen renk tonu farklılıkları güzelliğinize etki eden en önemli kusur olarak değerlendirildiğinden Dermoskin BB kremin geliştirilmesinde bu kusurların giderilmesine ağırlık verilmiş durumda. Dermoskin 5’i Bir Arada BB kremi; Vitamin C ve Vitamin E özellikleri ile de cildin beslenmesine ve korunmasına katkı sağlıyor.

İçeriğinde yer alan etken maddeler sayesinde ciltte oluşan renk farklılıklarını ortadan kaldıran krem ile ışıltılı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Dermoskin 5’i Bir Arada BB kremin kullanımını düzenli olarak her gün tekrarlamanız gerekiyor. Uygulama öncesinde cildinizin tamamen temizlenmiş ve arındırılmış olması gerekmesine özen göstermeniz tavsiye edilmektedir.

Detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edebillirsiniz. www.dermoskin.com.tr