İstanbul’da düzenlenen operasyonda bir kamyon kasasında rulo haline getirilip demir kepenkler arasına gizlenmiş, piyasa değeri 503 bin lira olan kaçak sigara ele geçirildi. Operasyon anı kameralara yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, bir kamyon kasasının içinde rulo haline getirilemiş, demir otomatik kepenkler arasına gizlenmiş kaçak sigaraların sevkiyatı yapılacağı yönünde bilgi alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kaçak sigara sevkiyatı yapan kamyonu takibe alan ara., bir süre sonra TEM otoyolu Tuzla mevkii Orhanlı gişelerinde durduruldu. Yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 503 bin TL olan toplam 50 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Suçüstü yakalanan kamyon şoförü M.Y. ile kaçak sigaraları teslim almaya gelen Ş.E. isimli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Operasyon anı saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde ekipler tarafından takip edilen kamyon durduruluyor. Açılan demir kepenklerden ele geçirilen sigara kameralara yansıyor.