Başakşehir’de üst geçide çarparak devrilen vinç yüklü kamyon olay yerinden kaldırıldı. Kaza sonrası kapatılan yol ise ulaşıma geri açıldı.
TEM otoyolu yan yol üzerinde meydana gelen kaza nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kaza nedeniyle sürücülere uzun süre trafikte beklemek zorunda kaldı. Olay yerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, yaklaşık 2,5 saat süren çalışma sonucu üst geçit enkazını yol kenara aldı. Ekipler daha sonra üstgeçitten geriye kalan enkazı bölgeden uzaklaştırdı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kapanan yol yeniden trafiğe açıldı.
Kazadan dolayı oluşan trafikte kalan bir sürücü, “Bir kaza olmuş ben Tahtakale yolundan sonra yaklaşık 1 saatte buraya geldim” dedi. Trafikte kalan bir başka sürücü ise, “Tam 1 saattir yoldayım. Görevli kişiler bizleri girişten uyarsaydı bizlerde Bahçeşehir’e başka yollardan girerdik” diye konuştu.
Kazayı yara almadan atlatan vinç sürücüsü ifadesi alınması için polis merkezine götürüldü. Polisin, kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
(İHA)