Bursa’da bir kadın, işe gittiği sırada önünü kesen babası tarafından göğsünden silahla vurularak ağır yaralandı. Babanın kurşunların bitmesinin ardından belindeki ekmek bıçağını çıkarıp saldırmaya devam ettiği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, olay sabah saat 08:45 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Metro İstasyonu arkasındaki Batı Garajı girişinde meydana geldi. İddiaya göre aynı bölgedeki bir iş yerinde sekreter olarak çalışan Remziye Y.(31) metrodan indikten sonra iş yerine doğru yürümeye doğru başladı. Bu sırada kendisini takip eden baba Haydar E. (67) itfaiye istasyonu yanında kızının yolunu kesti. Daha önce de tehdit ettiği kızıyla bir süre tartışan baba, kalabalığın ortasında kavga etmeye başladı.
Yanında getirdiği 9 milimetre çapındaki ruhsatsız tabancasını çeken Haydar E. onlarca kişinin içerisinde rastgele beş el ateş etti. Göğsünden tek kurşunla yaralanan Remziye Y. kanlar içerisinde yere yığıldı. Kurşunu biten öfkeli baba belinden çıkardığı ekmek bıçağıyla saldırmak istese de o sırada aynı bölgede görev yapan bir trafik ekibi tarafından etkisiz hale getirildi. Olay yerine gelen 112 ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Remziye Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Suç aleti ruhsatsız tabanca ve ekmek bıçağıyla birlikte gözaltına alınan baba Haydar E. ise ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ederken Haydar E.’ nin ilk ifadesinde "Kızımı uyardım ama beni dinlemedi" dediği öğrenildi.
(İHA)