Beyoğlu Belediyesi Kurbanlık Satış alanında ipini kopararak kaçan bir kurbanlık dana duvardan aşağıya düştü. Duvarla çadır arasına sıkışan kurbanlığı itfaiye ekipleri kurtardı.
Piyalepaşa Bulvarında bulunan Beyoğlu Belediyesi Kurbanlık Satış alanında ipini koparan bir kurbanlık dana duvardan aşağıya çadırın üzerine düştü. Düşmenin etkisiyle kurbanlık dana çadırla duvarın arasına sıkıştı. Kurbanlık dananın düştüğü yerde uyumakta olan bir kişi son anda kaçarak ezilmekten kurtuldu. Vatandaşların ihbarı üzerine sıkışan kurbanlık danayı kurtarmak için itfaiye ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda olduğu yerde sıkışan kurbanlık dana çıkartılarak sahibine teslim edildi. Kurtarılan hayvanın soluk soluğa kaldığı gören sahibi ise kurbanlığına su verdi. Ardından ayağa kalkan hayvan, sahibi tarafından iple bağlanarak çadıra götürüldü. Nakil sırasında kurbanlığın kaçtığını ifade eden hayvan sahibi, “ Satış için kamyonetle kurbanlıkları getirmiştik. Kamyonetin kapısı açılınca hayvanlar yorgunluğun etkisiyle paniklemiş. O esnada ipini kopartarak kaçmış. Duvardan aşağıya düşmüş. Neyse ki itfaiye ekiplerimiz kurtardı. Sağlığı yerinde. Şükürler olsun” ifadelerini kullandı.
Kurbanlık dana düştüğü yerde uyumakta olan vatandaş ise, “Üzerime düştü dana. O sırada yatıyordum. Çadır söküldü. Benim çadırım söküldü. Yeter ki çadırımın parasını versinler. Ben iyiyim bende bir şey yok” şeklinde konuştu.
(İHA)