Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde bir marketin kepengini kırarak içeri giren hırsız, 2 bin 500 lira değerinde sigara çaldı. Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, Tepe Mahallesi 36. sokaktaki bir markette meydana geldi. İşyeri sahibi Kürşad Kuyumcu , akşam marketi kapatıp çıktı. Sabah 05.00 bir kişi hırsızlık amacıyla marketin önüne geldi. Bir süre etrafı kontrol eden şahıs iş yerine girmek için uygun zamanı beklemeye başladı.hırsızlık zanlısı, daha sonra marketin kepengini tornavida ile kırarak içeri girdi.Kasaya yönelen zanlı ,para bulamayınca reyondaki 2 bin 500 Liralık sigaraları poşete doldurdu.Yaklaşık 20 dakika içeride kalan şahıs,poşete doldurduğu sigaralarla birlikte hızla marketten uzaklaştı.Sabah işyerine açmak için gelen Kürşad Kuyumcu ,marketin kepenginin kırık oluğunu fark edip polisi aradı. İş yerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis şahsın eşkalini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.
Market sahibi Kürşad Kuyumcu , “Çok güzel bir yerde yaşıyoruz. Ama maalesef bu tür olayların meydana gelmesi bizleri çok üzüyor.Zaten işlerde çok iyi değil ,para kazanamıyoruz. Bunun üstüne hırsızlık olaylarının yaşanması bizlere çok zarar veriyor.Hırsızın bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)