Maltepe’de bulunan bir tekel bayisinin önünde oğlunun kavga ettiğini gören baba, kavgaya karışan bir şahsı yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaralı şahıs hayatını kaybederken, baba ve oğul Çorum’da yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Maltepe’de bulunan bir tekel bayisinin önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, M.İ.A. (32) arkadaşları ile birlikte tekel bayisinin önüne geldi. M.İ.A. arkadaşları ile tekel bayisine girerken, bir arkadaşları dışarıda kaldı. Dışarıda kalan şahıs önceden aralarına husumet bulunan M.Y. (25) ile karşılaştı. Şahısların aralarında tartışma çıkmasıyla bayide bulunan M.İ.A ve yanındaki arkadaşları da dışarıya çıkarak kavgaya tutuştu. M.Y.’nin babası D.Y. (51) ise oğlunun kavga ettiğini görmesiyle kavgaya karışarak, M.İ.A.’yı yaralayıp olay yerinden kaçtı. Yaralanan M.İ.A. hayatını kaybetti.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çorum’da yaptığı operasyon sonucunda şüpheli D.Y. (51) ve oğlu M.Y.’yi (25) yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)