Bursa’da kontrolden çıkan otomobil, akaryakıt istasyonuna daldı. Araçta bulunan 5 kişi hafif şekilde yaralandı.
Kaza, saat 00.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir istikametinde giden Adnan G. (22), başka bir aracın sıkıştırması sonucu 16 HCY 53 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Tüm çabalarına rağmen aracın kaymasını engelleyemeyen Adnan G., akaryakıt istasyonundaki pompaya çarparak durabildi. Araçta bulunan İ.Ö. (30), K.A. (41), S.G. (47), N.G. (34) ve A.G. (22) kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazayı gören istasyon görevlileri 112 sağlık ekiplerini arayarak ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı.
Kazaya tanık olan istasyon görevlisi, "Ben yazarkasada yakıt veriyordum. Bir anda sesin geldiğini duyunca o tarafa baktım. Araç kayarak pompalara vurmaya başladı. Ancak pompaya çarparak durabildi. El frenini çekmiş büyük ihtimalle. Araç sürücüsü de başka bir aracın kendisini sıkıştırdığını iddia ediyordu. Gördüğüm kadarıyla araçta 2 bay, 3 bayan vardı" diye konuştu.
Benzin istasyonunun kapalı olması büyük bir faciaya engel olurken, araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
(İHA)