Taksim’de yabancı uyruklu olduğu öne sürülen bir kadın sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza çarptı. Genç kız ağır yaralanırken, kadın sürücü polis merkezine götürüldü.

Kaza, dün saat 14.00 sıralarında Mete Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu olduğu ileri sürülen bir kadının kullandığı 34 UG 7410 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Gizem Kılıç adlı genç kıza çarptı. Kazada ağır yaralanan Kılıç için ambulans istendi. Polis, kısa sürede kaza bölgesine ulaşırken, ambulans bir süre kaza yerine gelemedi. Yerde ambulans bekleyen Kılıç’a ilk müdahale çevrede bulunan turizm acentelerindeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Kolunda, yüzünde ve bacaklarında yaralar oluşan Gizem Kılıç, daha sonra olay yerine gelen ambulansla 'Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis, kazayı yapan ve adının açıklanmasını istemeyen kadın sürücüyü ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Hastaneye kaldırılan genç kızın tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.