Bahçelievler’de trafikte tartıştığı şahısların saldırısına uğrayan polis memuru ve kardeşinin bıçakla yaralandığı ortaya çıktı. Olay anı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Edinilen bilgilere göre, olay, Şirinevler Karaoğlanoğlu Caddesi’nde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Ailesi ile birlikte 06 AV 0546 plakalı otomobille seyreden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Sinan A., trafikte motosiklette bulunan iki kişiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine trafikte duran taraflar kavgaya tutuştu. Bu sırada polis memuru Sinan A.’nın tabancasıyla havaya ateş açtığı iddia edildi. Kavgada motosiklette bulunan şahısları polis memuru Sinan A. ve kardeşi Orhan A.’yı bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan polis memurunun kolundan yaralandığı ancak göğsünden yara alan kardeşi Orhan A.’nın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Bahçelievler’de sokak ortasında yaşana dehşet, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde trafikte seyir halindeki motosiklet ve otomobil aniden duruyor. Motosikletten inen şahıslar, koşarak otomobile saldırıyor. Bu sırada yaşanan kargaşada polis memuru ve kardeşi bıçaklanıyor.
(İHA)