Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Muğla-Fethiye duble yolu Ortaca Hükümet konağı kavşağında Muğla istikametinden Dalaman istikametine seyreden 48 Z 0043 plakalı araç ile Ortaca’dan Dalaman istikametine seyreden 45 V 0904 plakalı araç çarpıştı.
Kazada 45 V 0904 plakalı araç sürücüsü Olgun Zincir ile birlikte araçta bulunan Suna Zincir, Ege Zincir ve Efe Zincir yaralandı. Diğer araç sürücüsü Ramazan Karaca kazadan yara almadan kurtulurken araçta bulunan Hörü Karaca ve Melek Karaca yaralandı.
Görenlerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza mahalline gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralıları Ortaca Devlet Hastanesi ile Ortaca Yücelen Hastanesine kaldırdı.

POLİS MEMURU VE OĞLU KURTARILAMADI
Yaralılardan Suna Zincir ve Melek Karaca Fethiye Esnaf Hastanesine, Efe Zincir ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralı araç sürücüsü Olgun Zincir ile Ege Zencir, Ortaca Yücelen Hastanesinde, Hörü Karaca ise Ortaca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Ağır yaralı polis memuru Zincir, Ortaca Yücelen Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Muğla’ya sevk edilen Efe Zincir’de babası ile aynı kaderi paylaşarak hayata gözlerini yumdu.
Olgun Zencir’in Çanakkale’de görev yaptığı ve ailesi ile birlikte tatile geldiği öğrenildi.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)