Bağcılar’da bir müzikholde bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga güvenlik kamaralarına yansıdı. Olayın zanlısı gözaltına alınarak tutuklandı.
Bağcılar’da bir müzikholde 2 Eylül’de iş yeri çalışanları ile alkollü bazı müşteriler arasında kavga çıkmıştı. Olay günü H.Ü. (33) ve arkadaşı U.Ö. (31) adlı erkek şahıslar bir müzikolde alkol alıp eğlendikten sonra müzikolden ayrılacakları esnada işyeri çalışanları ile kavga etmişlerdi. İşyeri çalışanlarından şüpheli H.K. (30) kavga sırasında silahına sarılarak sırasında iki arkadaşa ateş açmıştı. Olayda yaralanan iki arkadaştan H.Ü. hayatını kaybetmişti.
Olayın ardından kayıplara karışan zanlı H.K. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanırken olay günü müzikholde yaşananlar saniye saniye kameralara yansıdı.
Görüntülerde iki arkadaşın mekan içerisinde alkol alarak eğlendikleri görülüyor. Bir süre sonra masadan kalkan iki arkadaşın önce mekan içerisinde iş yeri çalışanları ile tartıştıkları görülüyor. Müzikholden çıkan iki arkadaşın müzikholün çıkış kısmında iş yeri çalışanları ile tartışmaya devam ettikleri görülüyor. Görüntülerde bir süre kavga eden şahıslardan birinin silahına sarıldığı görülüyor. Yaşan olayda müzikhol içerisinde bir şüphelinin elinde silahla koştuğu görülürken kapı önünde farklı bir kişinin ise silahlına sarılarak önce havaya sonra araç içerisindekilere doğru ateş açtığı görülüyor.
(İHA)