Tesettür giyim kombinlerinde; pantolon, etek, ceket, tunik gibi çok fazla alternatif olması, kafanızı karıştırıyor olabilir. Üstelik bu parçalara uygun şal ve aksesuarları seçmek de bir hayli zor. Gelin, birkaç dakikada nasıl basit kombinler yapabileceğinize birlikte bakalım. 

İlk olarak, siyah bir tunik ve beyaz bir pantolonun dolabınızda mutlaka yer almasını gerektiğini söyleyebiliriz. Bu kombini, renkli bir eşarp veya şal ile tamamlayarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer tesettür giyim ürünlerini ayrı ayrı kullanmak istemiyorsanız, ikili takımlar tam size göre! 

Şık ve Hazır Kombinler İçin: İkili Takımlar

İkili takımlar, son zamanların gözde parçaları arasında yer alıyor. Blazer ceket ve pantolonlarla kombin haline getirilen takımlar, neredeyse her kadının zevkine hitap ediyor. Ayrıca etek-ceket veya pantolon-hırka takımları da vitrinlerde boy göstermeye başladı. 

İstediğiniz tarzı bulamıyorsanız, bu noktada sizlere Moda Ala mağazalarını önerebiliriz. Firma hem fiziksel mağazaları hem web adresi üzerinden sezonun en trend parçalarına ulaşmanızı sağlıyor. 

Hazır kombin alternatifleri; 

  • Sportif ikili takımlar, 
  • Klasik ikili takımlar olarak birbirinden ayrılıyor. 

Günlük kombinlerle birlikte özel davetler için tercih edebileceğiniz ürünlere mutlaka şans vermelisiniz. 

Sportif İkili Takımlar

Sportif takımlar, salaş parçalardan oluştuğu için günlük kombinlerin vazgeçilmez ürünleridir. Esnek ve kaliteli kumaşları, sıcak havalarda terlemenizin önüne geçer. Konforlu bir gün geçirmek için bu takımların altına spor ayakkabı tercih etmeniz yeterlidir. Kombinin tamamlayıcı parçası olarak dilediğiniz şalı tercih edebilirsiniz. 

Klasik İkili Takımlar

Klasik giyim, hiçbir zaman popülerliğini yitirmemiştir. Sezonun trendleri arasında sıklıkla karşınıza çıkacak takımlarda genellikle blazer ceketler kullanılır. Ufak dokunuşlarla hareket kazandırılan bu ürünlerde, kuşak ve kemer detayları dikkat çekiyor. 

İkili takımlarla kombin yapmanız oldukça kolay. İster spor ister topuklu ayakkabı tercih edin, star parça takımınız olduğu için zarif ve şık görüneceksiniz. Ancak tercih edeceğiniz çantanın da klasik modellerden yana olması gerektiğini belirtmeliyiz. 

Özel davetler ve akşam yemeği için ikili takım kullanmak istiyorsanız mutlaka broş modellerini incelemelisiniz. Pırıltılı broşlar, bu sezonun en trend aksesuarları arasında yer alıyor. 

İkili Takım Hangi Kıyafetlerden Oluşur?

İkili takımlar, alt giyim ve üst giyim parçalarının bir araya getirildiği, uyumlu tasarımlardır. Kullanılan parçaların renkleri veya desenleri aynıdır. Bütün halinde estetik bir görünüm sunması, seçeceğiniz diğer parçaları daha kolay kombinlemenize yardımcı olur. İkili takımların kıyafetleri genellikle şunlardır:

  • Ceket
  • Gömlek
  • Pantolon
  • Etek
  • Hırka 
  • Elbise

Geçtiğimiz sezonlar, tunik ve pantolon takımları oldukça popülerdi. Son zamanlarda ise hırka-elbise modelleri, trendler arasında yer alıyor. Salaş pantolonlar ve üzerine çok yakışan midi ceketler, harika görünümleriyle vitrinleri süslüyor. 

Eğer etek kombini yapmak istiyorsanız, ikili takımlar arasında etek-ceket veya etek-bluz parçalarını da rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu ürünlerde genellikle tek renk kullanılıyor ve kıyafetlere desenlerle hareket kazandırılıyor. 

Tesettür takım özel günlerde kullanılabileceği gibi günlük hayatta da rahatlıkla tercih edilebilir. Her yaştan kadının zevkine hitap eden geniş bir ürün yelpazesi vardır. Kaliteli, uygun fiyatlı ve trend parçaları bir arada bulmakta zorlanıyorsanız, Moda Ala web adresi veya mağazalarını ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.