Özellikle sonuçları daha hızlı görmek isteyenler için kullanıcı dostu online bir ikili opsiyon aracı oluşturuldu.

Bu araç işlem yapma ve fiyat değişiklikleri üzerinden kâr elde etme fırsatı sunuyor. Aynı profesyonel varlıklara yani döviz çiftleri, borsa, metal ve endekslere sahipsiniz ancak platformun ana yüzü kullanıcılara daha çok hitap ediyor ve kârınızı önceden bilebiliyorsunuz.

Tüccarların kalbini çoktan kazanan genç broker şirketi Olymp Trade,Türkiye’de bugün ikili opsiyonlar için en iyi şartları sunuyor. Pekiyi, başarılarının arkasında yatan nedir?

1 dakika içinde yatırdığınız her dolarda %90’a varan kâr elde edin

İkili opsiyon ticareti yapmak için her hangi bir yazılım indirip kurmanıza gerek yok, ihtiyacınız olanlar bir diz üstü bilgisayar ya da telefon ve internet erişimi.  Olymp Trade web sitesi ya da uygulamasını açıp “İşlem yapmaya başla” seçeneğine tıklamanız yeterli.

İlk işleminizi yapmak için, fiyatın nasıl değişeceğine dair dilediğiniz şekilde tahmininizi seçin. Mesela, Apple hisselerinin yükseldiğini biliyorsunuz. İşleminizi Apple hisselerinde yükselişle kapatırsanız bir dakika sonra sonucu görürsünüz.

Olymp Trade platformundaki geri dönüş karı %80-90 arasıdır. İşleme 10$ yatırırsanız bir dakika sonra 19$ almış olursunuz, 100$ yatırırsanız 190$ kazanırsınız vb. Fakat 10$ bile riske etmek istemiyorsanız sizi durduran bir şey yok. Tüccarlar minimum 1$’lık işlem yapabilirler. Riskleri azaltma konusunu daha sonra irdeleyeceğiz.

Minimum riskle daha çok kazanın

Tüccarların çoğuna açık olmayan özelliklerden yararlanmak için Olymp Trade üzerinde bir VIP hesap açabilirsiniz.

Bu hesabın ana avantajı, bir işlemde mümkün olan maksimum kâr marjının %90 olmasıdır. Normal hesabı olan bir tüccarla, VIP statüsünde olduğunuz bir durumu düşünelim. İkinizin de10$’lık 5 kârlı işlemi var. Normal hesabı olan tüccar 40$ kazanırken siz 45$ alırsınız.

İkincisi, VIP hesabı sahipleri minimum riskle işlem yaparlar. VIP kullanıcıları hemen kaydolduktan sonra ve ardından her ay risksiz işlem yapabilirler. Bu Olymp Trade’e özgü bir özelliktir, işlem para kaybederse yatırımınızı geri alırsınız. Mesela bir işlemi 100$’la kapattınız ve başarılı olacağına eminsiniz ancak grafik aleyhinize gelişti ve işlem kırmızıyla kapandı. Risksiz bir işlemde para hesabınıza iade edilir.

VIP kullanıcıları ayrıca elde ettikleri kârı 5 kat daha hızlı çekerler. Olymp Trade platformundan kârı çekmek talep gönderildikten sonra ortalama 24 saat en geç 5 iş günü sürer. VIP müşterileri burada avantajlıdır. Onların para çekme talepleri ilk olarak işleme alınır ve sadece bir kaç saat sürer.

Tüm kullanıcılar kârlarını banka kartlarına ya da Qiwi, Webmoney, Skrill ve Neteller ödeme sistemleri ve hatta Bitcoin cüzdanlarına komisyon ödemeden çekme keyfini yaşarlar.

Ancak hepsi bu değil. VIP kullanıcılarının sınırlı işlem stratejilerine erişimleri bulunur. Olymp Trade müşterisi bu broker şirketin web sitesinde başarılı işlemlerin temelini oluşturan işlem stratejilerine ücretsiz ulaşabilir. Olymp Trade’in sadece VIP tüccarlarına destek verdiği ayrı bir bölüm bulunur. Her gün bu bölümdeki analistler VIP müşterilerinin yararına olacak yatırım fikirlerini araştırırlar.

Türk kullanıcılara dil desteği

Olymp Trade müşteri destek merkezi 7/24 Türkçe dilinde hizmet vermektedir. Ayrıca ekibe web sitesindeki online sohbetle, epostayla ve telefonla ulaşabilirsiniz. Brokerin bir de Facebook grubu bulunuyor. Buradan işlemler, para yönetimi, işlem psikolojisi, işlem zamanı nasıl seçilir gibi konularda tavsiyeler alabilirsiniz.

Yeni başlayanlara özel

Olymp Trade platformu yeni başlayanlar için en iyi seçimdir. Öncelikle, rakipleri arasında piyasaya en düşük giriş eşiğini elinde tutmaktadır. Hesabınıza 10$/10€ yatırabilirsiniz yani başlangıçta, işi öğrenirken büyük miktarlar yatırıp bunları riske atmanıza gerek yoktur.

İkincisi, tüm Olymp Trade müşterileri demo hesabı kullanabilirler. Bunu etkin hale getirmek için ek şart ve koşul bulunmaz. Canlı hesabınıza depozito yatırmanız bile gerekmez. Demo hesabında işlem yaparken platformun tüm özelliklerini görmüş olursunuz. Bu hesabın tek kötü özelliği para çekme işlemi yapamıyor olmanızdır ki bu da sanal paradır. Bu hesaptan yararlanmanın en iyi yolu pratik yapmak ve işlemleriniz başarılı olmaya başlayınca canlı hesaba geçerek para kazanmaya başlamak olacaktır.

Özetleyecek olursak, fonksiyonel ve öğrenmesi kolay bir platform olan Olymp Trade oldukça kârlı şartlara sahiptir. Bu brokerle çalışmak, yeni başlayan tüccarlar için de deneyimli piyasa kurtları için de en iyi seçimdir. Muhtemelen de bu sebeplerle Olymp Trade hakkında gittikçe daha sık olumlu yorumlara rastlıyoruz.