Bağcılar’da elleri silahlı iki kişi bir TIR otoparkına gelerek burada çalışan bir kişiyi yaraladı. Yaralı vatandaş ambulansla hastaneye kaldırılırken, silahlı şahıslar olay yerinden hızla kaçtı.

Olay Bağcılar Demirkapı Mahallesi 8. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz iki kişi TIR otoparkına gelerek ellerindeki tabanca ve uzun namlulu silahlarla etrafa ateş açtı. Ateş açılması sonucunda otoparkta çalışan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi bacaklarından yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Şüpheli şahıslar rakam grubu alınamayan Samsun plakalı kırmızı bir otomobile binerek olay yerinden hızla kaçtı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı vatandaş ambulansla Özel İstanbul Medipol Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay yeri ve çevresine şerit çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede delil araştırması yaptı. Yapılan incelemede 50’den fazla boş tabanca mermisi kovanı ile pompalı av tüfeği kovanı bulundu.

Otoparkta çalışan Serhat Genç, “Ben içeride yatıyordum. Kalktım kaçmışlar. Peş peşe silah sesi geldi. Bir kişi yaralanmış arabanın içerisindeymiş oradan denk gelmiş.” dedi.

Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

(İHA)