Sivas’ın Gemerek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i polis memuru 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 09.00 sıralarında Gemerek ilçesi Beştepeler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde görevli polis memuru Adem Akdeniz (22) yönetimindeki 38 PH 717 plakalı otomobil, Sivas-Kayseri karayolunun Beştepeler mevkisinde yol kenarındaki toprak yığınına çarptı. Kazada sürücü Akdemir ile otomobilde bulunan Serkan Göker (29), Ceren (2) ve Kerem (8) ile anneleri Cennet Orhan (29) yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Akdeniz ile Serkan Göker kaldırıldıkları Gemerek Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybederken, Ceren, Kerem ve anneleri Cennet Orhan ise Gemerek Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Sivas’a sevk edildi.
Akdeniz’in cenazesi Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna, Göker’in cenazesi ise Gemerek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)