Konya, Kocaeli ve Sakarya çıkan yangınla korkuttu.
Konya’da merkez Selçuklu ilçesi Demiryolu Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir apartmanın birinci katında çıktı. alevleri fark eden apartman sakinleri durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Ekipler zaman kaybetmeden olay yerine geldi ve alevlere müdahale etti. Henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangında ölen veya yaralanan olmazken, yangının çıktığı dairenin üst katında yaşayan yaşlı bir çift dumanların arasında kaldı. Uzatılan itfaiye merdiveni ile aşağı indirilen yaşlı çiftin durumu iyi. Ancak yanan ev kullanılamaz hale geldi.

KOCAELİ
Kocaeli’de sobadan sıçrayan alevler bir evi küle çevirdi. Anne ve babasının evde olmadığı sırada yangını fark eden 11 yaşındaki Medine kardeşi Volkanı’da alarak son anda dışarı çıktı. Bir anda evin tamamını etkisi altına alan alevler itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle söndürüldü. Alevlerin ardından ortaya çıkan manzara ise içler acısıydı.

SAKARYA
Sakarya’da bulunan bir inşaata ait prefabrik bina alevlere teslim oldu. Bir anda büyüyen yangın elektrik tellerine sıçradı. Binanın olduğu sokakta geniş güvenlik önlemleri alınırken, alevler daha fazla büyümeden ekipler tarafından söndürüldü. Yangın sebebiyle ofiste bulunan malzemeler kül olurken, mahallenin elektrikleri bir süreliğine önlem amaçlı kesildi.
(İHA)