Ümraniye’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu baronu olduğu iddia edilen E.H. ve birlikte 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler ile birlikte 2’si uzun namlulu olmak üzere 6 tabanca ile 100 bin TL değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uzun süredir izledikleri uyuşturucu baronu E.H.’nin yakalanması için yakın takibe geçti. Lüks bir motosikletle seyreden şüpheli ile beraberindeki diğer iki şüphelinin yakalanması için harekete geçen ekipler, şüphelileri durdurmak istedi. Ancak ihtara rağmen durmayan şüpheliler motosikletle kaçmaya başladı. Uzun süre polisi peşine takan şüpheliler, Çekmeköy’de kıstırılarak durduruldu. Operasyonda E.H. ile K.G. ve Ş.Ö. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda 2’si uzun namlulu toplam 6 tabanca ile birlikte 100 bin TL değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.
Şüpheliler, yapılan sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere Şehit İsmail Akkoyun Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
(İHA)