İlk kez 1983 senesinde Bollati Ailesi tarafından kurulan Davines, kısa sürede büyümüş ve dünya çapında üretim ve satışa başlamıştır. Yıllar süren tecrübelerle 1996 yılında güzellik merkezleri ile SPA’lar için profesyonel cilt bakım ürünlerini piyasaya sunar.

Davines, marka felsefesi olarak farklı kültürlerin esintilerini harmanlar ve bu durumun başarısını sadelikle uyum olarak tanımlar. Sürekli araştırma ve yenilik çabası içerisinde birçok uluslararası üniversite ve araştırma merkezi ile iş birliğine girmiştir.

  1. Davines ürünleri %100 temiz enerji ile üretilir.

  2. Geri dönüştürülebilir ambalajlarlında baskı mürekkebi kullanılarak doğaüstü ürünler kullanır.

  3. Ürün ambalajlarında olabilecek en az plastiği kullanması nedeniyle 2011 Ürün Koruma Ödülü’nü kazanmıştır.

Davines Ürünleri

Davines Alchemic Chocolate Çikolata Saç Kremi

Şampuanla yıkama sonrasında etkin bakım yapmak adına geliştirilen bir üründür. Özel olarak hazırlanan formülleri ile Davines Alchemic Chocolate etkili bir renk koruyucudur. Siyah, kahverengi tonlardaki saçlar için ideal olan ürün boyalı saçların kullanımı için de uygundur. Saç renginin korunmasını ve canlı tutulmasını sağlar. Uygun pH değeri ile saça herhangi bir zarar vermez. Parlak kazandırır, doğal ışıltı sağlar, her zaman saçlara sağlıklı bir görünüm kazandırır. Kolay taranmaya yardım eder. İçeriğinde bulunan pigmentler aktivatör kullanımına gerek olmaksızın doğrudan renk pigmentleri içermektedir. Provitamin B5, hidrolize süt proteinleri özellikleri sayesinde saçın nem dengesini korumaya yardımcıdır

Detoxifying Superactive Detoks Serumu

İçerisinde detoks maddesi yer alan serum, bitkisel özler açısından zenginliği ile de dikkat çeker. Saç derisindeki ölü deriyi yok eder. Saç diplerinde biriken toksinleri atmayı sağlar. B6 vitamini, C vitamini, A vitaminleri ile yenileyici ve arındırıcı etkisini gösterir. Bu vitaminler en iyi antioksidan arındırıcılardır. Enginar yağı, nane yağı ile saç diplerine güçlü etki eden ürün, kişniş ile yatıştırıcı özellik kazanır. Kakule ile saç köklerini uyararak canlanmasını sağlar. Mat ve soluk görünen saçların kadifemsi bir hal almasına yardım eder. Davines Şampuan sonrasında ihtiyaca göre kullanılması önerilir.

Calming Hassas Baş Derisi Yatıştırıcı Serum    

Stres, boyama, röfle, perma gibi işlemler nedeniyle saç derisinde meydana gelen tahriş ve benzeri sorunlarda etkili bir üründür. Doğal özler ve düşük pH değeri sayesinde saç ve saç derisine herhangi bir zarar vermeden bakım sağlar. İçeriğinde yer alan Patcoul, nane ailesinden bir bitki olarak seruma dâhil edilmiştir. Sivilce, yağlı cilt, egzama gibi cilt sorunlarının iyileştirilmesinde etkilidir. İlk kullanımdan itibaren saça ferahlık hissi verir. Saç derisini yatıştırarak güçlendirir.

Minu Hair Mask Boyalı Saçlar İçin Koruyucu Saç Maskesi  

Saçlara yoğun şekilde bakım yapan Davines Minu Hair Mask, saç güzelliğinin doğal yollardan elde edilmesine yardım eder. Saç tellerine teker teker nüfuz ederek hızlı bir etki sağlar. Renk sabitleyici olan Polifenoller sayesinde boyanın kalıcılık süresini uzatır. “Salina Caper Tomurcuğu Özleri“ sayesinde maskenin diğer bakım maskelerinden daha zengin içerikli olması sağlanır. Minu Hair Mask, onarıcı ve besleyici bir ürün olarak saçlarınızın eskisine göre daha parlak ve sağlıklı olmasını sağlar. Saça ekstra hacim kazandırır, ipeksi dokunuşla fark yaratır. Kökten uca etkisini gösteren ürün canlı yapısını uzun üre muhafaza eder. Uygulama öncesinde saçın temizlenmesine özen gösterilmeli, maske işlemi ile de ılık su ile durulama yapılmalıdır. Maskenin parçalara ayrılarak ve 15 dakika saçta bekletilerek uygulanması gerekir. En son ılık su ile durulanmalıdır.