Bursa’da bir okul çevresinde bacağından aldığı bıçak darbesiyle yaralanan 17 yaşındaki genç, 5 kilometre boyunca tedavi olmak için sağlık ocağı aradı. Çok kan kaybeden yaralı genç, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Adalet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre düz kontak yapılan motorla cadde üzerindeki liseye kız arkadaşını görmek için giden M.A.’nın (17) etrafı, tanımadığı kişiler tarafından çevrildi. Ne olduğunu anlayamayan M.A., koluna giren kişiler tarafından bir daha o civarda gözükmemesi konusunda tehdit edildi. Şahıslarla ağız dalaşına giren M.A., tanımadığı birinin bıçak darbesi ile sağ bacağından yaralandı.

ÇOK KAN KAYBETTİĞİNİ FARK ETMEDİ
Geldiği motorla bulunduğu ortamdan uzaklaşan M.A., tedavi olmak için uzun süre sağlık ocağı aradı. Yaşadığı acı sebebiyle kan kaybı yaşadığının farkında olmayan M.A., 5 kilometre uzaklıktaki Doğanevler Sağlık Ocağı’na geldi. İlk müdahalesini burada yaptıran genç, sağlık görevlileri tarafından çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan yaralı gencin sağlık durumu iyi olduğu ifade edilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Polis ekipleri, yaralı gencin kullandığı motosikletin Nilüfer ilçesinden çalıntı olduğunu şase numarasından tespit ederken, olay yeri inceleme ekipleri de parmak izi aldı.
(İHA)